contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Droomt u van een zeilvakantie met uw gezin of vrienden, maar u kunt niet zeilen?

Meezeilen, een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie?
Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven en nieuwe vrienden te ontmoeten.

U kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

We hebben hele luxe schepen en catamarans met schipper en hostess en kok, maar u kunt ook meezeilen op een schip waarbij u zelf de handen uit de mouwen moet steken!

Nieuw meevaren aan boord van een klassiek zeiljacht! meezeilen en genieten op klassiek zeiljacht

Jacht met schipper

Er zijn twee mogelijkheden:

  • U huurt zelf een schip en huurt er een schipper bij die het schip zal zeilen. Hierbij bepaalt u samen met de schipper de route en plekjes waar u heen gaat.
  • U zeilt mee op een schip waar al een schipper aan boord is. Dit gaat dan om een groot klassiek zeiljacht of Gulet met bemanning.
Wij kunnen ook luxe meezeilvakanties voor u organiseren. Bijvoorbeeld op een klassiek jacht aan de Cote d'Azur, het Caribisch gebied of de Middellandse zee of een Grand Soleil in Italië of Kroatië of een luxe catamaran in de Seychellen.

Vertel ons uw wensen en wij zoeken voor u het schip dat het beste bij u past.

Persoonlijke schipper op uw jacht


De eerste mogelijkheid, u huurt een zeiljacht of catamaran en een schipper is eigenlijk de meest interessante en ontspannen wijze van varen. U geniet van het varen terwijl de schipper het jacht vaart.
Het is een lokale schipper die het gebied goed kent en u de mooiste plekken kan laten zien. Samen met hem of haar kunt u uw wensen bespreken en uw onvergeetelijke vakantie vorm geven.
Wilt u helemaal genieten dan kunt u óók een kok of hostess in huren. Meestal wordt er ’s avonds aan wal gegeten, waardoor u tegelijkertijd kunt genieten van de locale sfeer van de kustplaats.
De kosten voor het huren van de schipper liggen tussen de 100 en 200 euro per dag. Dit geldt ook voor de kok of hostess. Daarnaast verblijft de schipper aan boord en krijgt dus ook kost en inwoning. Als u hiervoor kiest, houd hier dan rekening mee bij het boeken van uw schip: uw schip heeft dan immers een extra slaapplaats nodig.

Te gast aan boord
lunch aan boord van guletDe tweede mogelijkheid geeft u een hele andere ervaring. U bent gast aan boord met verzorging door de crew en er zijn naast u meerdere gasten aan boord.

Meezeilen of huur een zeiljacht met schipper

Afhankelijk van het schip waarop u meevaart zult u met een aantal gasten aan boord verblijven. Er zijn tweepersoonshutten, een ruime salon en kombuis, en uw eigen toilet / douche combinatie.
Er is voldoende ruimte aan dek zodat iedereen lekker buiten kan zitten en relaxen.
De jachten zijn compleet uitgerust, ze voldoen aan alle veiligheidseisen en zeilen snel en comfortabel.

Meezeilen aan boord van een klassiek zeiljacht van 38 of 54 meter, een prachtige zeilcruise!

Waar kunt u meezeilen?
Op de Middellandse zee vanuit Turkije, Fethiye, Bodrum of Marmaris. In Griekenland, het Lefkasgebied, de Cycladen, Corfu of Kos. Italië bijvoorbeeld vanuit Sardinië, de baai van Napels, Sicilië. In Mallorca of Ibiza. Kroatië vanuit Pula, Zadar, Split of Dubrovnik. Maar ook vanuit de Canarische eilanden.
Maar ook in het Caribisch gebied of op een luxe gulet kunt u meevaren.

Staat uw bestemming er niet bij, vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

Wat kost het?
Meezeilen kan vanaf 800 euro per persoon per week. Afhankelijk van het jacht dat u kiest.

Wilt u meer weten over meezeilen, ook in andere landen, neem dan contact met ons op zodat wij het juiste meezeilschip voor u kunnen vinden.

Boek nu uw zeilvakantie!