contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Spanje

Voor anker in Spanje

Heerlijke tapas, schitterende bergen op de achergrond, blauwe zee, een top bestemming.

Het levensonderhoud in Spanje is goedkoper als in alle omliggende landen!

Kom zeilen in Spanje.
Spanje heeft een aantal prachtige zeil bestemmingen:

  • Barcelona en de Costa Brava
  • De Balearen – Mallorca, Menorca en Ibiza
  • De Canarische eilanden

Elk van deze gebieden wordt op deze site meer in detail beschreven waarvan hieronder slechts een korte samenvatting staat.

Mooi jacht voor anker in Spanje
Elk heeft zijn eigen karakter.

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de mooie kustlijn en vele eilanden van Spanje, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Spanje - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Nieuw vanaf 2016 flottielje Mallorca, Spanje.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande gulets, traditionele houten jachten zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheidBekijk hier de actuele windkracht en windrichting voor uw zeilvakantie in Spanje:Zeilen in Spanje langs het vaste land.

kaart Spanje
De spectaculaire en rotsige Costa Brava ten Noorden van Barcelona biedt een mooie uitzicht voor de zeiler gezien vanaf zee. Verder is de kust veelal vlakker en niet heel uitbundig. Op zee kunt u mooie zeiltochten maken en vervolgens een bezoek brengen aan één van de mooie Spaanse steden zoals Barcelona.

Langs de Costa Brava liggen vele cala’s verscholen maar pas op, vaak liggen ze open naar het Noordoosten. Dat betekent dat ze niet altijd beschut liggen voor de heersende Tramontane wind. Barcelona is een van 's werelds grootste steden, wat is er mooier om op eigen kiel een bezoek te brengen aan deze stad en in de avond te flaneren over de beroemde Ramblas.

Mallorca is een ideale bestemming voor een familie zeilvakantie.De Balearen, Mallorca, Menorca en Ibiza, zijn heel goed bereikbaar met het vliegtuig. Het is een fantastisch zeilgebied en er zijn voldoende charter bedrijven in Palma de Mallorca.

Menorca biedt waarschijnlijk de beste zeilmogelijkheden maar er zijn minder schepen te huur.

Ibiza is een opkomende bestemming. Er zijn genoeg charterbedrijven om een leuk schip te kunnen huren en Ibiza op een andere manier te verkennen namenlijk vanaf de zee. Een uitstapje naar Formentera is zeker een “must”! Ibiza zeiljachten voor anker

Zeilen bij de Canarische eilanden, deze eilanden maken officieel deel uit van Spanje maar liggen in de Atlantische oceaan, vlak bij de kust van Afrika. Het zeilen is daar aan de ruige kant maar speciaal voor de ervaren zeilers is het een uitstekende en goedkope bestemming om de winter blues te vergeten.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Spanje en onze bestemmingen in Spanje vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!