contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Gulet vakantie Spanje

Gulet in Spanje

Gulet vakantie in de veelzijdige Balearen.

kaart Balearen
Spanje en in het bijzonder Ibiza en Mallorca zijn een interessant gebied en aantrekkelijke bestemming in Europa.

Heerlijk eten en een afwisselende omgeving maken van Ibiza en Mallorca een paradijs van Europa.

Meezeilen met uw kinderen, alleen of samen genieten.

Laat u verwennen door onze bemanning op een luxe cruise aan boord van uw privé gulet in Spanje.

Een leuke mogelijkheid voor koppels, alleen reizende of kleine groepen met de kans om nieuwe vrienden te maken of andere avontuurlijke reisgenoten te ontmoeten.

De mooiste eilanden van Spanje: Ibiza, Formentera en Mallorca
Meevaren aan boord van een Gulet is de beste manier om heerlijk te relaxen en te genieten van een comfortabele vakantie en tegelijkertijd de prachtige baaien van de Balearen ontdekken.
Er zijn een aantal prachtige zeilgebieden: de eilanden Ibiza, Formentera en Mallorca omringd door rotsen, prachtige witte zandstranden en talloze natuurparken. De flora en fauna is nog maagdelijk ondanks de sterke groei van het toerisme. Dit is met name interessant voor de reiziger die naast plezier ook in contact met de natuur wil komen.
Ibiza, Formentera en Mallorca, de eilanden van de dennenbomen, zijn eilanden met veel planten, vijgenbomen en olijven. De zee is rijk aan vis en het heldere water biedt de gelegenheid om de grotten met prachtige stranden te ontdekken.
Uiteraard kunt u heerlijk eten, met een verscheidenheid aan visgerechten. Ook is er veel vertier en een uitbundig nachtleven, drukke cafés en bars naar ieders keus. U kunt feesten tot in de ochtend.

Onze filosofie is om de gasten de route te laten kiezen die ze graag willen varen na de suggesties van de kapitein gehoord te hebben. De bemanning aan boord van onze schepen is erg gastvrij en discreet en geeft u het gevoel op uw eigen jacht te zijn en respecteren te allen tijde uw privacy.

Informatie en tips over de cruise
Voor de klanten van “cabine charter” die onafhankelijk van elkaar reizen is het aan te raden om het bedrijf van het jacht enkele dagen voor aanvang van de tocht te bellen (u kunt het telefoon nummer vinden bij uw reisbescheiden) om de naam van het schip en andere benodigde informatie te krijgen om het schip te vinden in de aangegeven haven.

Zodra de cabines aan u zijn toegewezen en u geïntroduceerd bent aan de bemanning kan uw heerlijke cruisevakantie beginnen. Aan boord heeft u de beschikking over 220 Volt elektriciteit om mobiele telefoons, fototoestellen etc. op te laden en treft u handdoeken aan. (er zijn geen badlakens, shampoo en douche zeep). Wij raden u aan om de volgende zaken mee te nemen: een sweatshirt, zonnebril, zwemschoentjes/ sandalen, een petje, zonnebrand crème, duikbril en zwemvliezen, zachte tas, geen harde koffer die u kunt opbergen in uw cabine.

Voor een reis naar Spanje zijn vaccinaties niet nodig: maar vanwege een ander klimaat en maaltijden is het wellicht handig om medicijnen tegen maag en darmstoornissen mee te nemen uit voorzorg. De lokale munteenheid is de Euro dus dat is eenvoudig.

Als u tevreden bent over de service dan is het gebruikelijk om de bemanning een fooi te geven aan het einde van uw reis, een indicatie is ongeveer 20 / 30 Euro per persoon.
Tevens moeten wij u wijzen op het feit dan het programma altijd kan wijzigen in verband met weersomstandigheden.

Boek nu uw zeilvakantie!