contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Thailand

Uitzicht op strand in Thailand

Zeil in deze fantastische nieuwe bestemming, de seizoenen zijn omgekeerd als in Nederland, dus een geweldige bestemming in de winter.

Ontdek per zeiljacht de sierlijke lijnen van de kust, de kalkstenen rotseilandjes, kleurrijke natuurparken en ongerepte zandinhammen van Phuket en u begrijpt waarom het de Parel van de Andamanse Zee wordt genoemd.

Beleeft Thailand met uw eigen zeiljacht! Wij bieden ook jachten aan met bemanning.

Vind rust en stilte in het dramatische landschap en de prachtige stranden van Phuket.

kaart Thailandzeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in Thailand, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Thailand.
FLOTTIELJE ZEILEN: Er zijn helaas nog geen flottieljes in Thailand.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheidBekijk hier de actuele windkracht en windrichting voor uw zeilvakantie in Phuket Thailand:

Thailand, prachtige winter zeil bestemming!


Thailand jachtverhuur Cultuur in Thailand
Tot kort geleden was het huren van een jacht in Thailand waanzinnig kostbaar door de import belasting die opgelegd werd aan jachten, zelfs indien ze voor charter toerisme werden gebruikt. Een aantal jaar geleden zijn de regels veranderd en zijn de aankoopkosten van charter jachten sterk gedaald. De prijzen liggen nu in lijn met de internationale norm.

Als u ervan houdt om in een goed georganiseerde omgeving te varen, dan zijn de Cariben of zelfs de Seychellen een betere optie. Bent u echter in voor een avontuur dan is Thailand echt iets voor u.

De 99 tropische eilanden in de Langkawi archipel bieden fantastische resorts, mooie stranden en baaien.


Het is een van de bestemmingen, die wij kennen door ons werk, waarvan we ons afvragen waarom niet meer mensen de sprong wagen voor het te laat is. Enige ervaring met ankeren en verschillende weersomstandigheiden is in dit gebied wel aan te bevelen.

limestone klif in ThailandWij hebben nu twee partners in dit gebied en de selectie van jachten die we aanbieden is zeer uitgebreid en varieert van 30 tot 50 voet. Prijzen starten vanaf een kleine 220 euro per dag en u kunt hier zelf de lengte van uw huurperiode bepalen. Totaal anders dan in Europa waar u gebonden bent aan een meervoud van 7 dagen. Dit betekent dat u erg gemakkelijk een zee tocht kunt combineren met een vakantie aan land of een inactieve strandvakantie.

Hoewel deze informatie over Thailand gaat willen we ook graag laten weten dat het buurland Maleisië zich snel tot een aantrekkelijke charter bestemming ontwikkelt. Zelfs Burma ontwikkelt zich langzaam naar het ritme van de 21ste eeuw. Vliegtijden en kosten zijn niet anders dan naar de Cariben en kunnen vaak lager uitvallen vanwege de heftige concurrentie tussen de verschillende vliegmaatschappijen.

Boek nu uw zeilvakantie!