contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Gulet vakantie Griekenland

Luxe Gulet in Griekenland

Gulet zeilvakantie in Griekenland. Huur een prive gulet of ga meezeilen in Griekenland.

kaart Griekenland
Meezeilen met uw kinderen, alleen of samen genieten.

Laat u verwennen door onze bemanning op een luxe cruise aan boord van uw privé gulet in Griekenland.

Gulet vakantie in Griekenland, huur een prive gulet of huur alleen een hut, ook wel cabincharter genoemd.

Rust, schoonheid, kunst en kleuren; rijk aan baaien die een beschutte ankerplaats bieden met licht blauw en kristal helder water. Ideaal voor een groep vrienden of meerdere families die met hun kinderen een hele gulet willen huren om een exclusieve reis te maken.

Gulet Charter
Ideaal voor een groep vrienden of meerdere families die met hun kinderen een hele gulet willen huren om een exclusieve reis te maken.

Cabine Charter
Een leuke mogelijkheid voor koppels, alleen reizende of kleine groepen met de kans om nieuwe vrienden te maken of andere avontuurlijke reisgenoten te ontmoeten.

De Griekse kust, een prachtig gebied voor een Gulet vakantie.


Meevaren aan boord van een gulet is de beste manier om van een ontspannen en comfortabele vakantie te genieten, terwijl u de kust van Griekenland bezoekt.
Een prachtig en charmant land met een kustlijn van meer dan 10.000 mijl lengte en 1500 eilanden.
Griekenland is een gastvrij land voor iedere toerist met speciale smaak of wensen. Iedereen die van de zon en de zee houdt, stranden en watersport zal in Griekenland ideale condities aantreffen om bij weg te dromen.

Griekenland is synoniem voor rust, schoonheid, kunst en kleuren; rijk aan baaien die een beschutte ankerplaats bieden met licht blauw en kristal helder water.
Dit land biedt ook mooie en kleurrijke vissersdorpjes, lange stranden met wit strand. Tevens zijn er veel restaurants en amusement, typische taverne’s bij zee, bars met dans en muziek waar u in contact komt met de diepe Hellenische cultuur.
Griekenland is vol met oude geschiedenis voor mensen die graag op ontdekkingsreis gaan en biedt een ieder het echte bewijs van onze Westelijke cultuur en toont de bezoekers een brede kijk op de wereld.
Wij hechten waarde aan de persoonlijke interesses van onze klanten en bieden hen de mogelijkheid om natuurlijke afgelegen plekken, stadjes en dorpen te bezoeken, of watersport activiteiten te beoefenen zoals zwemmen, duiken, snorkelen om een persoonlijk gevoel te geven aan de cruise.
Aan boord van onze schepen laten we onze gasten de hun favoriete route kiezen na de suggesties van de kapitein gehoord te hebben. Onze bemanning is altijd erg gastvrij en discreet en geeft u het gevoel dat u op uw eigen boot bent en respecteert altijd uw privacy.

Routes
Griekenland biedt een variatie aan vaar routes:
Ionische Zee – Korfu, Antipaxos, Paxos, Lefkas, Kefalonia, Ithaca, and Zakynthos.
Argolische Golf – Spetses, Hydra, Poros, Aegina, Saronische Golf, Athene.
Cycladen Eilanden – Kea, Andros, Tinos, Kythnos, Syros, Mikonos, Delos, Sifnos, Serifos, Paros, Antiparos, Naxos, Amorgos, Milo, Kimolos, Poliagos, Folegandros, Ios, Santorini, Thira.
Dodecanese Eilanden – Patos, Arki, Lipsos, Leros, Kalimnos, Kos, Nisiros, Tilos, Astypalea, Simi en Rodos.
Dit komt door het grote aantal aan verschillende eilanden die op relatief korte afstand van elkaar liggen. Geen andere plek geschikt voor cruises kan u zoveel mogelijkheden bieden als in de Zee tussen de Turkse en Giekse kust.
Deze wateren zijn ideaal om aan boord van een gulet te varen.

Informatie en tips over de cruise
Buitenlanders die in Griekenland arriveren dienen over verschillende documenten en visa’s te beschikken afhankelijk vanuit welke land ze afkomstig zijn. Het is verstandig om voor vertrek navraag te doen bij het Griekse Consulaat in uw land voor specifieke informatie over dit onderwerp.
Het vaar programma zal in detail met u worden doorgenomen door de kapitein bij inscheping.
Het is goed om te weten dat het programma kan worden aangepast zonder vooraankondiging naar inzicht van de kapitein om vanwege de veiligheid, logistieke redenen of meteorologische omstandigheden. Voor uw eigen veiligheid is het goed om te veiligheid standaards aan boord te respecteren en de aanwijzingen van de bemanning tijdens het varen en aan- afmeren op te volgen.
Vanwege hygiënische redenen dient u bij aanboord gaan uw schoenen uit te doen en op te bergen in de speciaal daarvoor gemaakte containers of in uw eigen cabine. Aan boord kunt u slippers of zachte schoenen met een schone zool dragen.
Het gebruik van badlakens is aan te raden als u op het zonnedek wilt liggen, zeker indien u zich insmeert met zonnebrand crème.
Hoewel de boten ruim en comfortabel zijn verzoeken wij u om het licht van uw cabine uit te doen als er niemand binnen is en gebruik het water en douche met mate.
Gooi geen dingen over boord in de zee en papier of andere zaken in het toilet. De pompen kunnen kapot gaan en dan is het toilet niet meer te gebruiken.
Net als in een hotel kunt u drankjes aan de bar gebruiken en contant af te rekenen voor u van boord gaat.
Het is verboden om te roken in de cabines en de gemeenschappelijke binnenruimtes. Zodra de cabines aan u zijn toegewezen en u geïntroduceerd bent aan de bemanning kan uw heerlijke cruisevakantie beginnen.
Aan boord heeft u de beschikking over 220 Volt elektriciteit om mobiele telefoons, fototoestellen etc. op te laden en treft u handdoeken aan. (er zijn geen badlakens, shampoo en douche zeep). Wij raden u aan om de volgende zaken mee te nemen: een sweatshirt, zonnebril, zwemschoentjes/ sandalen, een petje, zonnebrand crème, duikbril en zwemvliezen, zachte tas, geen harde koffer die u kunt opbergen in uw cabine.

Voor een reis naar Griekenland zijn vaccinaties niet nodig: maar vanwege een ander klimaat en maaltijden is het wellicht handig om medicijnen tegen maag en darmstoornissen mee te nemen uit voorzorg. De lokale munteenheid is de Euro dus dat is eenvoudig.

Als u tevreden bent over de service dan is het gebruikelijk om de bemanning een fooi te geven aan het einde van uw reis, een indicatie is ongeveer 20 / 30 Euro per persoon. Tevens moeten wij u wijzen op het feit dan het programma altijd kan wijzigen in verband met weersomstandigheden.

Boek nu uw zeilvakantie!