contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

ZEILEN IN DE ZON!

Kom zeilen in Turkije, Griekenland, Kroatië, Italië, Frankrijk, Spanje, het Caribisch gebied, de Seychellen of Thailand, stap aan boord!

Welkom bij GLOBAL YACHT schipper van zeiljacht

Contact gegevens Global Yacht
Global Yacht is onderdeel van GoFunSailing.
Ingeschreven in kamer van koophandel onder nummer 39092134
gevestigd: in Lelystad
Telefoon: 06 20553904 of 06 10596020
Email: contact@global-yacht.nl
Stuur ons een chat: Chat met ons

De eigenaren zijn Ton en Maartje van den Berg, geboren in 1964 en 1967. jachtverhuur

Klik op de foto hieronder om de video te bekijkenWe hebben elkaar op het water leren kennen en hebben sinds die tijd al heel wat zeemijlen afgelegd.
Omdat we graag van onze passie ons werk wilden maken zijn we naar de zeevaartschool gegaan. In de zomerseizoenen hebben we zelf onze flottieljes begeleid. We zijn begonnen in Turkije waarna we na 6 jaar een nieuwe flottielje zijn gestart in Sardinië.
Deze flottielje hebben we zelf 5 jaar gevaren vanuit Portisco. Momenteel vaart een ander leuk Nederlands stel deze flottielje, 2020 wordt een jubileum jaar, al 10 jaar vaart deze flottielje in ′Het Caribisch gebied van Europa′ één van de mooiste zeilgebieden!
In 2016 zijn we een nieuwe flottielje gestart in Mallorca. We weten dus als geen ander waar we het over hebben.
Wij kennen bijna alle gebieden waar we schepen aanbieden en kunnen u daarom ook het beste adviseren als u uw wensen aan ons kenbaar maakt.

We hebben een document voor u opgesteld waarin u alles kunt lezen over onze werkwijze zoals: wat gebeurt er als u een informatie aanvraag doet, hoe gaat het verder als u wilt boeken, enz?
Ga naar onze werkwijze

Geniet op uw zeiljacht van de ondergaande zon

Graag helpen wij u met het boeken van uw droomvakantie.Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:     Klik en zoek uw zeiljacht !


Als u voor 1 januari uw zeilvakantie voor de volgende zomer boekt krijgt u de hoogste kortingen en heeft u de meeste keuze aan schepen.
Maar als dit niet lukt en u bent flexibel in de vakantieperiode dan kan een Last Minute Zeilvakantie ook heel betaalbaar zijn.
Kijk maar eens op www.lastminute-sailing.com

Boek nu uw zeilvakantie !