contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Luxe Corona veilige zeilvakantie, zeilen met de luxe van een schipper, hostess en kok!

Het charteren van een catamaran of een jacht met bemanning is de grootste luxe bij het zeilen. Hier zullen we enkele feiten uiteenzetten over de voordelen van bemande charter en waarom u deze zomer meer dan ooit zou moeten overwegen om te zeilen ...

Een unieke zeilvakantie op een zeiljacht of catamaran met de service van een schipper, hostess en kok en ongekend comfort.

Wij organiseren unieke zeilvakanties met een mix van heerlijk zeilen, zwemmen en snorkelen, genieten aan boord, en ontspanning.

luxe jacht relaxen op het voordek

Vijfsterren service *****

5 sterren service en luxe

In Kroatië wachten meer dan 1000 eilanden om ontdekt te worden. Kom deze zomer bij ons langs.

Of bezoek Italië, centraal gelegen in de Middellandse Zee met een heerlijk klimaat. Geniet van de lekkerste gerechten en wijnen op een zeilvakantie in Italië, een echte aanrader.

Maar ook Griekenland heeft veel te bieden, prachtige eilanden met een rijke historie, mooie beschutte baaien en prachtig zeilweer.

Wanneer u een zeiljacht of een catamaran met bemanning huurt, begint uw vakantie al voordat u aan boord gaat.
We hebben het over de check-in en check-out procedures; papierwerk op kantoor wordt overgeslagen, zodat het gedoe wordt geëlimineerd en u vrij bent om uw bemanning recht voor uw jacht te ontmoeten.
Vijfsterren service is gegarandeerd omdat de bemanning goed opgeleid, professioneel en ervaren is.
Uw kapitein kent de wensen van zijn gasten en vindt de meest afgelegen stranden, rustigste ankerplaatsen, terwijl de chef-kok al uw maaltijden bereidt volgens uw voorkeuren en de stewardess zorgt voor de netheid en aanverwante boodschappen.
Stap aan boord, trek je schoenen uit en geniet van een welkomstdrankje.

Voor anker op een luxe crewed charter

Privacy x veiligheid

Uw schip verandert in een echt "privé drijvend hotel" en het is tijd om uw vakantie op veilige afstand van de kust en hordes mensen te beginnen.
Bespreek uw wensen met uw kapitein en pas uw vaarschema aan, zodat u veel bezochte plekken ("hotspots") kunt vermijden en uzelf kunt overgeven aan een prachtige veilige en hygiënische omgeving.
Deze zomer zou een perfecte tijd kunnen zijn voor een gezond en uniek uitje: de enige andere gasten aan boord zijn de vrienden of de familie die u uitnodigt om mee te gaan op uw reis, en iedereen heeft zijn eigen passagiershut met voldoende ruimte en privacy voor iedereen.

Geniet van uw eigen prive-drijvend-hotel in de Middellandse Zee

Vrijheid x plezier

Het woord 'saai' bestaat niet tijdens uw zeilvakantie. Een overvloed aan waterspeelgoed staat tot uw beschikking en kan uw dag verrijken.
Waarom niet zonnebaden met een goed boek terwijl de kinderen of uw geliefden zich vermaken op een StandUp Paddle plank of snorkelen?
Beloon jezelf met een favoriete cocktail tijdens de zonsondergang, ga de uitdaging aan op een bordspel of geniet gewoon van de pure schoonheid van de natuur. Morgen is een nieuwe dag, dus bereid je voor op een nieuwe bestemming en ontdek hoe heerlijk het is aan boord van een jacht.
Vele eilanden, baaien, prachtige stranden met natuurschoon en cultuur wachten erop ontdekt te worden ...


jongelui genieten van een overvloed aan waterspeelgoed

Unieke kenmerken x voorzieningen

Deze jachten zijn volledig zelfvoorzienend; ze kunnen hun eigen water produceren, ze kunnen voorraden voor een maand bij zich hebben, dus er is geen behoefte om dagelijks boodschappen te doen, want alles wordt geregeld voordat de gasten zelfs aan boord stappen. Verder hebben ze allemaal airconditioning, stroomgeneratoren, tv's, bijboot, watertoys, wifi-apparaten en nog veel meer …

Een chefkok aan boord
Leun achterover, ontspan en wacht tot het perfect wordt geserveerd. Onze chef-koks weten zeker hoe ze uw honger kunnen stillen.

Samengevat:
 • VIJF STERREN SERVICE

 • Uw jacht is uw 'privé drijvend hotel' met 5-sterren service.
 • VEILIGE, HYGIËNISCHE EN UNIEKE OMGEVING

 • U kunt op een veilige afstand van de kust en hordes mensen van uw vakantie genieten, alleen met uw familie of vrienden.
 • ELKE DAG NIEUWE BESTEMMINGEN

 • Prachtige eilanden, baaien en cultuur wachten om ontdekt te worden en je hebt de kans om ze als nooit tevoren te verkennen.
 • BEMANNING AAN BOORD

Met een crew aan boord bent u verzekerd van een onbezorgde vakantie. De bemanning zorgt voor alles aan boord, zodat u kunt genieten van uw privé ervaring op de Middellanse Zee.

Evenzo is het goed om te weten dat:
 • Voordat de gasten arriveren, wordt het jacht grondig schoongemaakt. Alle binnen- en buitenoppervlakken waarmee gasten in contact komen, worden gereinigd met desinfecterende middelen die 70% of meer alcohol bevatten


 • Beddengoed en handdoeken worden gewassen op zeer hoge watertemperaturen, geschikt voor extreme netheid


 • Stewardess desinfecteert de cabine en het interieur van het schip eenmaal per dag en verschoont het beddengoed gedurende de hele week


 • Het voedsel dat de bemanning vooraf koopt, wordt grondig gewassen en op de juiste manier behandeld voordat het aan boord wordt bewaard


 • Bij het betreden van het schip is het uittrekken van schoenen verplicht


 • Ontsmettingsmiddelen zijn gedurende de hele duur van het charter beschikbaar voor elke gast


Vaar deze zomer met ons mee!


Wilt u meer weten over meezeilen, ook in andere landen, neem dan contact met ons op zodat wij het juiste meezeilschip voor u kunnen vinden.

Boek nu uw zeilvakantie!