contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren

Huur snel, veilig en eenvoudig uw zeiljacht, zeilboot of catamaran vanuit vrijwel iedere regio ter wereld. Kom zeilen in Turkije, Griekenland, Kroatië, Italië, Frankrijk, Spanje, het Caribisch gebied, de Seychellen, Thailand of dichter bij huis in Duitland of Zweden, stap aan boord! Wij organiseren het voor u.

schipper van zeiljacht

Totale vrijheid, gooi de trossen los.
Een zeiljacht huren, ook wel yachtcharter of bareboat genoemd, biedt u vele mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen een jacht te huren waarbij u zelf de verantwoording heeft over het schip, zonder een schipper als gids. Vereiste is dan wel dat u in het bezit bent van een geldige kwalificatie en beschikt over de nodige ervaring. Specifieke eisen variëren per bestemming.
Mocht u toch liever met een schipper op pad gaan, dan kan dat uiteraard ook! Daarnaast kunt u zich aansluiten bij een flottielje. Meer informatie hierover vindt u op: https://www.zeilenwereldwijd.nl/flottielje.html
We werken graag met u samen om u een onvergetelijke vaarvakantie te bezorgen.

Kies het ruime sop op je eigen ontdekkingsreis tijdens een zeilvakantie in de zon. . .

Turkije, Griekenland, Kroatië, Italië, Frankrijk, Spanje, al deze landen in de Middellandse zee hebben prachtige zeilgebieden met allemaal hun eigen karakter. In het ene gebied waait het steviger dan in het andere, sommige gebieden zijn specifiek geschikt om met familie en kinderen te zeilen.

Zeilen in het Caribisch gebied, Thailand en de Seychellen.
Ook verhuren wij jachten in deze exotische bestemmingen. Veelal liggen de seizoenen net andersom dan in Nederland, dus u kunt daar heerlijk zeilen in de winter.

Maar ook dicht bij huis in het prachtige Zweden of Duitsland kunt u terecht. Zeilen in Zweden is een bijzondere belevenis omdat het maar een paar uur donker is in de zomer. In Duitsland kunt u het prachtige Rugen ontdekken.

Let op! In alle landen moet ten minste één van de opvarenden het vaarbewijs (ICC) kunnen overleggen.
Meer informatie over vaarbewijzen of ICC kunt u vinden op de website van het CBR. Zij nemen sinds 1 januari 2020 de examens af voor het vaarbewijs!
Ga naar alle informatie over vaarbewijzen of het ICC naar de website van het CBR: https://www.cbr.nl/nl/recreatievaart-en-privevliegers/nl/recreatievaart.htm

Het Caribisch gebied vergt wel iets meer ervaring van de zeiler, u vaart tenslotte op de Oceaan. jachtverhuur

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:     Klik en zoek uw zeiljacht!

Zeiljachten of catamarans huren vanuit vrijwel iedere regio ter wereld.


Wat kost een zeiljacht huren of een zeilvakantie u? Dit is niet zo heel gemakkelijk te zeggen.
Een ouder schip is goedkoper als een nieuwer schip. Bent u met 2 personen dan is het kleinste schip toch altijd wel voor 4 personen.
Wij rekenen met een gemiddelde van 500 a 600 euro per persoon voor een gemiddelde zeilboot.
Er zijn ook flinke prijsverschillen in het seizoen.
Buiten de schoolvakanties liggen de prijzen lager. Vroegboeken loont goed.
Als u voor 1 januari uw zeilvakantie voor de volgende zomer boekt krijgt u de hoogste kortingen en heeft u de meeste keuze aan schepen.
Maar als dit niet lukt en u bent flexibel in de vakantieperiode dan kan een Last Minute Zeilvakantie ook heel betaalbaar zijn.
Kijk maar eens op www.lastminute-sailing.com zeilend zeiljacht

Wilt u een catamaran of een gulet huren, daar gelden andere prijzen voor.

Vliegen naar uw zeilbestemming.
Waar vliegen de lowbudget maatschappijen heen?
Ga naar onze linkpagina, daar kunt u dat bekijken.
Global Yacht werkt samen met een travelcounsellor die onze klanten helpt bij het vinden van tickets en aanvullende accommodatie, vraag het ons als u van deze service gebruik wilt maken.

Neem contact met ons op en we maken een offerte voor u in het zeilgebied van uw keuze!

Aankomst in de haven en de overname van uw zeiljacht.
In de meeste gevallen is de dag van aankomst op zaterdag. In de middag vanaf ongeveer vijf uur ligt uw zeiljacht voor u klaar.
U kunt zich voor die tijd al melden bij het verhuur bedrijf, waarvan wij u alle gegevens hebben gegeven. Daar worden alle documenten voor u klaargemaakt en krijgt u een inventarislijst die u moet controleren.
Deze zaken en meer tips hebben wij voor u in 1 document gezet wat u kunt gebruiken ter voorbereiding van uw zeilvakantie.
Bereid u voor op uw zeilvakantie met dit document, Check in en out

interieur catamaran Terugkomst in de haven.
Op vrijdagmiddag rond vijf uur wordt u terugverwacht in de haven met een volle dieseltank.
De verhuurder zal dan de boot nakijken en de borg teruggeven als er geen schade is.
U kunt nog aan boord van uw zeiljacht slapen en de volgende ochtend om negen uur staan de schoonmakers voor uw boot om hem klaar te maken voor de volgende klanten.


Heeft u nog niet zo veel zeilervaring? Dan kunt u er ook voor kiezen om aan een flottielje deel te nemen.
Wij hebben flottielje zeilvakanties in Turkije, Griekenland, Italië, Spanje en Kroatië. Klik hier om hier meer over te lezen.

Boek nu uw zeilvakantie !