Flottielje zeilvakantie Mallorca

flottielje Mallorca

Flottielje zeilen Mallorca.

In 2016 zijn wij gestart met deze nieuwe flottielje bestemming.
Zeilen in Mallorca met starthaven Palma de Mallorca. Deze nieuwe flottielje wordt gevaren van half juni tot half september met maximaal 8 schepen.

Mallorca ligt in de Middellandse zee en is het grootste eiland van de Balearen. Het eiland hoort bij Spanje en men spreekt er Spaans en Catalaans. Er wonen iets minder dan 850.000 mensen waarvan bijna de helft in de hoofdstad Palma de Mallorca woont.
Het is voor velen vooral een eiland om te genieten van het aangename zomerweer en de vele stranden die het eiland telt. Mallorca biedt mooie dorpjes, prachtige stranden, leuke baaien en is daardoor uitstekend geschikt om te zeilen.

Mallorca is zeer eenvoudig te bereiken. Onder andere Transavia, Ryanair, Vueling, Arke, Jetair fly, TUIfly vliegen naar Mallorca vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Brussel en Dusseldorf.

Kom flottielje zeilen in Spanje vanuit Palma de Mallorca!! Dit is onze eigen flottielje en wordt begeleid door een enthousiast hartelijk Nederlands stel.

Geen zeilervaring? Met een schipper aan boord kunt u ook mee!
Wil je direct meer weten, stuur ons een mail,     bel ons  of  stuur een chat!Chat met ons

Flottielje zeilen in Mallorca, bezoek natuurpark Cabrera.


Zeil mee met ons op deze nieuwe flottielje bestemming! De flottieljes zijn routes van 1 week, maar ook 2 weken zijn mogelijk. Dan bezoeken we zoveel mogelijk andere plekken.

Tijdens de schoolvakantie periode varen er voornamelijk families met gezinnen mee en passen we de afstanden en het programma aan zodat het leuk en interessant is voor de jongelui.
Voor en na de schoolvakantie periode is zeer geschikt voor zeilers die iets langer willen zeilen en kan er in 1 week helemaal rond het eiland gevaren worden.

Klimaat informatie Palma de Mallorca

Mei Juni Juli Augustus September
Gem. max. lucht temp. 21 25 29 30 26
Gem. aantal zonne uren 10 11 10 8
Gem. aantal dagen met neerslag 6 3 2 3 5
Gem. zeewater temp. 17 21 24 25 24

Fact en figures Mallorca:
Er zijn 40 jachthavens op het eiland Mallorca en vele prachtige baaien en is daarom zeer geliefd bij zeilers.

Er zijn meer dan 2.500 restaurants van typisch Mallorcaans tot voorstreffelijk Thais eten en zelfs sterren restaurants.

In de zomer schijnt de zon gemiddeld 10 uur per dag.

De watertemperatuur ligt tussen de 21 en 25 graden.

De luchttemperatuur ligt tussen de 20 en 28 graden.

Windomstandigheden, gemiddeld windkracht 4.

Veel beroemdheden zijn verknocht aan Mallorca. En waarom?
Mallorca biedt een geweldig mediterraan klimaat, ruige en lieflijke landschappen, historische steden en honderden kilometers kustlijn met zandstranden, kliffen, dorpjes, havens en grottenstelsels.

Wind
De zeebries op Mallorca staat bekend als de Embat. Dit is een lokale wind en ontstaat door het dagelijkse opwarmen van het land in tegenstelling tot de lagere zeewatertemperatuur.
De lucht verwarmt het land waardoor de warme lucht zal stijgen en dus de koelere zeelucht naar het eiland wordt getrokken. Het resultaat is dat de dagelijkse temperaturen in de zomer aan de kust niet teveel oplopen, mits de aflandige wind die tegen de Embat inblaast er niet is.

Wilt u in 2019 met ons mee flottielje zeilen in Mallorca? Boek dan zo snel als mogelijk. want dan heeft u alle keus voor het zeiljacht en krijgt u de hoogste korting!

Klik snel op Mallorca en lees meer over onze flottielje.


Zelfstandig zeilen met begeleiding in gezelschap op uw eigen jacht in Mallorca ...U kunt ook flottielje zeilen in:

  • Turkije, vanuit Orhaniye en Gocek / Fethiye. Wij hebben de flottielje in Turkije persoonlijk begeleid van 2006 tot 2011.
  • Kroatië, vanuit Zadar / Sukosan, Pula en Trogir.
    Wij werken samen met onze partner in Kroatië, de flottielje begeleiding is Nederlands.
  • Griekenland, vanuit Lefkas, Athene en Corfu. Leuke verschillende routes.
  • Spanje, vanuit Mallorca, deze NIEUWE flottielje hebben we zelf begeleid van 2016 tot 2018. Nu vaart een leuk Nederlands stel met hun eigen zeiljacht met u mee.
  • Italië, vanuit Sardinië, deze BIJZONDERE flottielje hebben we zelf begeleid van 2011 tot 2016. Sinds 2016 begeleid een heel enthousiast stel deze flottielje.
  • Frankrijk, vanuit Sardinië, ontdek Corsica en Sardinië 2 bijzondere eilanden.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuur een email naar contact@global-yacht.nl
of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904